27. DÖNEM CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ SEÇİM SONUÇLARI KUTLAMASI

27. DÖNEM CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ SEÇİM SONUÇLARININ AÇIKLANMASININ HEMEN ARDINDAN, HİÇBİR ÇAĞRIYA GEREK KALMADAN İLÇEMİZ HALKI AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI ÖNÜNDE TOPLANARAK, 15 TEMMUZ ŞEHİTLER MEYDANINDA BÜYÜK BİR COŞKU İLE RECEP TAYYİP ERDOĞAN SLOGANLARIYLA DAVUL ZURNA EŞLİĞİNDE HALAYLAR ÇEKEREK KUTLADI.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN İBRAHİM ZİYREK YAPTIĞI KONUŞMADA " 27. DÖNEM CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİNE VE LİDERİMİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A DESTEKLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. PENSİLVANYAYA VE SEÇİM ÖNCESİ TABİRİ CAİZSE SALYALARINI AKITANLARA GEREKEN CEVABI VERDİNİZ. ALLAH HEPİNİZİ HERDAİM VAR ETSİN. VAROLASANIZ SAĞOLASANIZ. VUR DAVULCU ÇAL ZURNACI COŞSUN DADAŞ. ŞİMDİ BENDE SİZİNLE BERABER HALAY ÇEKECEĞİM" DEDİ.

BU COŞKUYA İLÇE BELEDİYE BAŞKANIMIZ İBRAHİM ZİYREK, AK PARTİ İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİMİ, MHP İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİMİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE BİNLERCE OLTULU HEMŞEHRİLERİMİZ KATILDI. 15 TEMMUZ ŞEHİTLER MEYDANINDA DOYASIYA EĞLENEN VE HALAY ÇEKEN VATANDAŞLAR, UZUN KUYRUKLARLA OLUŞAN ARAÇ KONVOYLARI İLE İLÇE SOKAKLARINDA GEÇ SAATLERE KADAR EĞLENDİ.