30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

30 Ağustos Zafer Bayramının 96. Yıldönümü Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yıl da  İlçemizde Törenlerle Kutlandı.

Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başlayan tören, Kaymakamlık Makamında tebriklerin kabulünün ardından ilçe stadyumunda devam etti.

Törene; Kaymakam Şenol TURAN, Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Erdal ŞAHİN, Belediye Başkanımız İbrahim ZİYREK, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Fatih GÖKÇE, Atatürk Üniversitesi Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslan GÜLCÜ, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ethem GÖKBOĞA, İlçe Emniyet Müdürü Vekili İsa KUZEY, Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Hüseyin Orçun ATEŞ, kurum amirleri, siyasi ve sivil toplum örgüt temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Coşkuyla kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Protokolün bayram kutlaması ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ve şiirlerin okunmasından sonra, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri, askeri birliklerin tören yürüyüşünün ardından sona erdi.