ASKERİ TESİS İÇİN İMZALAR ATILDI

Hükumet Konağı ve kent meydanı yapımı için yıkımı gerçekleştirilen, Askerlik Şubesi, Askeri Gazino ve Lojmanların ihale süreci tamamlandı. General Kemal Süer Kışlası karşısında yapılacak olan yeni askeri tesisin yapım işini Doğan Aykanat İnşaat üstlendi. Belediye Başkanımız İbrahim Ziyrek ve Doğan Aykanat İnşaat yetkilisi Doğan Aykanat arasında atılan imzalar ile iş yapımında ilk adım atıldı. Yasin Haşimoğlu Mahallesi sınırları içerisinde yapılacak olan yeni tesis 15 bin metrekare alan içerisine inşa edilecik. 10 bin metrekare kapalı alanı bulunacak olan tesisin içerisinde Askeri Gazino, Misafirhane, Lojman ve müştemilatları olacak. 19 Ağustos tarihinde yapılan sözleşme ile başlanan yapım işi 31 Aralık 2017 tarihinde tamamlanmış olacak. İmzaların atılmasının ardından, kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanımız İbrahim Ziyrek, "hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Ziyrek, Yeni Hükümet Konağı, Kent Meydanı, Oltu Çayı Projesi , yeni askeri tesisin yapım işleri de tamamlandıktan sonra ilçemizin çok güzel bir görünüme bürüneceğini dile getirdi."