Avrupa Şampiyonundan Belediye Başkanımızı Ziyaret

İlçemizin Gururu Milli Güreşçimiz Yakup GÖR, Kendisi Gibi Güreşçi Olan Abisi Kenan GÖR ve İlçe 25 Mart Spor Klubü Başkanı Ahmet ZENGİN ile Beraber Belediye Başkanımızı Ziyarette Bulunudular.

Başkanımız Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti Dile Getirirken," Ülkemizi ve İlçemizin Adını Dünyaya Duyurduğunuz İçin Başarılarınızın Devamını Diler Tebrik ve Teşekkür Ederim. Ağustos Ayında Rio'da Gerçekleşecek Dünya Şampiyonasında 1. Olduğunuz Takdirde Size Ev Hediye Edeceğim ve Oltu Belediyesi Olarak Elimizden Geldiğince Maddi  Manevi Desteklerimizde Yanınınzda Olacağız." Dedi.

Milli Güreşçimiz GÖR ise " Bu Güzel Jestinizden Dolayı Teşekkür Ederim. Ağustos Ayında Rio'da Gerçekleşecek Dünya Şampiyonası İçin Hazırlıklarımız Devam Ediyor. Şampiyon Olarak Ülkemize ve İlçemize Döneceğinim İnşallah." Şeklinde Konuştu.

Sohbet Ortamında Geçen Misafirliğin Ardından Teşekkür Ederek Belediyemizden Ayrdıldılar.