Belediye Başkanımız Meslektaşları İle Bir Araya Geldi

Eğitim Bir Sen Oltu İlçe Temsilciliği sendika üyesi eğitimcilerle kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. Oltu Belediyesi Efkan Ala Kültür Evi'de düzenlenen tanışma yemeğine  Belediye Başkanımız İbrahim Ziyrek, Belediye Başkan Yardımcımız  Osman Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin, Ak Parti İlçe başkanı A. Efdal Gülcü ve 400 eğitimci katıldı.

Programın açılış konuşmasını Eğitim Bir Sen Oltu İlçe Yakup Can açılış konuşmasında; “Biz Eğitim Bir Sen ailesi olarak idealimiz merhum Akif İnan’ın dediği gibi, “ Sendikal mücadelemiz, Türkiye’nin geleceğini yeniden inşa etmek adına erdemliler hareketidir. Bu bağlamda Türkiye’nin yeniden inşası sürecinde sadece tanık olmanın değil, aynı zamanda yeni dönem için, sorumluluk almış olmanın kıvancını da yaşıyoruz. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde Maddi ve Manevi katkıları olan  Kendisi de eski bir eğitimci olan Oltu Belediye Başkanımız Sayın İbrahim ZİYREK' e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kendisi de eski bir eğitimci olan Oltu Belediye Başkanımız  İbrahim Ziyrek de bir selamlama konuşması yaptı. " Bende sizler eski bir eğitimci olarak siz değerli meslektaşlarımla bir arada olamaktan son derece gurur duyuyorum. Az önce Hocamız katkılarımızın olduğunu söyledi. Karınca Karacınca bir katkımız oldu ise ne mutlu bizlere. Sizlere eğitimci  olarak çok işler düşüyor. Ülkemizin geçtiği bu dar günlerde eğitim adına daha çok şeylerin yapılmasını arzu ediyorum. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve şimdiden afiyet olsun diliyorum" ifadelerini kullandı.

Daha sonra  Eğitim Bir Sen Erzurum İl Başkanı Mustafa Karataş' ın konuşmasının ardından Eğitim Bir Sen’in tarihsel yolculuğunu konu alan bir sinevizyon gösterimi izletildi.

Hep birlikte yenilen yemeğin ardından program sona erdi.