Belediye Başkanımızdan Miraç Kandili Mesajı

Miraç ;

Yüce Allah’ın Peygamberimizden başka hiç kimseye sunmadığı ilahî bir ihsandır. Birçok şan ve şereflerle dolu olan Miraç mucizesi, biz Müslümanlar için de ilahî rahmetler ve lütuflarla dolu bir gecedir.

Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufku olan Miraç; başta Peygamberimiz olmak üzere her Müslüman için manevi bir terfi,

Yüce Rabbimizle buluşma ve selamlaşma,

O’nun katında yücelme ve yükselme demektir.

Bu anlamlı geceler, maddi ve manevi kirlerden arınma, üstümüze düşen sorumlulukları yeniden gözden geçirmek ve kendimizi sorgulamak için önemli bir fırsattır.

Bu duygu ve düşüncelerle feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan

Miraç Kandili'nin; sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini,

Ülkemizin selameti ve dünya milletleri arasında ki şanlı yerini korumasını,

tüm isanlık alemine mutluluk, huzur barış getirmesi temennisiyle,

başta Oltulu Hemşehrilerim  olmak üzere tüm İslam âleminin Miraç Kandili'ni tebrik eder, saygılar sunarım.