Belediyemizin Yetimlerle İftar Programı

Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüzün Düzenlemiş  Olduğu Yetimlerle İftar Programı Efkan ALA Kültür Evinde Oltu Kaymakamı Sayın Mehmet Gökhan ZENGİN, Belediye Başkanımız İbrahim ZİYREK, Belediye Başkan Yardımcılarımız Osman COŞKUN, Ömer TOPRAK, Ak Parti İlçe Başkanı A.Efdal GÜLCÜ, Belediye Meclis Üyeleri ve 200' e yakın çocuk ve misafirler bir araya geldi.

Belediye Başkanımız İbrahim ZİYREK yaptığı konuşmada" Bizler AK Partili Belediyeler olarak, her yıl Ramazanın 15. günü İlçemiz ve Mahallelerinde bulunan yavrularımıza bir araya gelebilmek için bu programı tertip ettik. Hoşgeldiniz. Yemekten sonrada yavrularımıza,  Kaymakam Bey, İlçe Başkanım ve Meclis Üyelerimiz  ile birlikte evlerine gidince bakkaldan çikolata büsküvi alabilmeleri için para dağıtacağız, Tekrardan Hoş Geldiniz Diliyor ve Afiyet Olsun." şeklinde konuştu.

İlçemiz Kaymakamı Mehmet Gökhan ZENGİN yaptığı konuşmada" Sayın Belediye Başkanım, Değerli Misafirler, Sevgili Çocuklar ve Velileri bende hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Ramazanı Şerfinizin Hayırlı ve Hayırlara Vesile olmasını diliyorum. Çok kutlu, anlamlı sofrada sizlerle birlikte burada olmaktan çok memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu beraberliğimizi sağlayan başta Belediye Başkanımız olmak üzere şahsında emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Tuttuğumuz oruçları Allah kabul etsin. Hepinizi Muhabbetle Saygıyla Selamlıyorum. Afiyet Olsun" şeklinde konuştu.

Yemeğin ardından, İlçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Belediye Başkan Yardımcılarımı ve Belediye Meclis Üyelerimizle Birlikte çocuklar için hazırlanmış zarfların takdim edilmesinden sonra program sona erdi.