ERZURUM ANKARA GÜNLERİ ETKİNLİĞİ

Ankara' da düzenlenen etkinlikte Belediyemiz de stant açtı. Stantta Oltu Taşı yoğun ilgi görürken misafirlerimiz ve gurbetçilerimiz bizleri yalnız bırakmadılar. Başta Başkanımız Sn. İbrahim ZİYREK olmak üzere, İlçemiz Kaymakamı Sn. Şenol TURAN, Başkan Yardımcımız Sn. Osman COŞKUN ve AK Parti İlçe Teşkilat Başkanımız Sn. Efdal GÜLCÜ standımızı ziyarete gelen bütün misafirlerimiz ile özel olarak ilgilendiler. Katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundular.

Standımızı; Başbakan Yardımcısı Sn. Recep AKDAĞ, AK Parti Millet vekilimiz hemşehrimiz ( eski) İçişleri Bakanımız Sn. Efkan ALA, Erzurum Valisi Sn. Seyfettin AZİZOĞLU,AK Parti Erzurum Millet Vekillerinden Sn. İbrahim AYDEMİR, Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Millet Vekillerinden Sn. Prof. Dr. Kamil AYDIN, Erzurum AK Parti Milletvekillerinden Orhan DELİGÖZ, Emniyet Genel Müdürü Hemşehrimiz Sn. Selami ALTINOK, Mahalli İdareler Kontrolörü Sn Yılmaz GÜRBÜZ, Keçiören Belediye Başkan Yarımcısı aynı zamanda Hemşehrimiz Sn. Gürsel YILMAZ, bu etkinlikleri düzenleyen ESAV Başkanı Sn. Veysel Karani AKSUNGUR, (eski) İçişleri Bakanlığı Müşteşar Yardımcılarından Sn. Mükerrem ÜNLÜER, Erzurum İl Emniyet Müdürü Sn. Mehmet ASLAN, Olur Belediye Başkanımız Sn. Tahsin OKTAY, Tortum Belediye Başkanımız Sn. Hasan ÇAKMAK, İspir Belediye Başkanımız Sn. Osman ÇAKIR, (eski) Adıyaman Valimiz Sn. Ramazan SODAN, Anayasa Mahkemesi Üyesi Sn. Recai AKYEL, Çankaya Üniversitesi Lojistik Müdürü Abdurrahman KAPLAN, Hemşehrilerimizden Temel YILDIRIM, Erzurumlu Hemşehrilerimizden Ekonomist Prof Dr. Erdal Tanas KARAGÖL, İlçemiz Dağdibi Köyünden Albay Nihat PULLU ve Türküleri ile renk katan değerli Ozanımız Sn. Ali OLTULU ziyaret edenler arasındaydı.