ERZURUM VALİMİZ SAYIN OKAY MEMİŞ'İN BELEDİYEMİZİ ZİYARETİ

Erzurum Valisi Okay MEMİŞ, bazı incelemelerde bulunmak üzere ilçemizi ziyaret etti.

Gümüşhane Valisi iken, Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Ekim 2018 tarihinde Erzurum Valiliğine atanan Okay MEMİŞ, Erzurum ve ilçelerini yakından tanıma ve sorunları yerinde inceleme programı kapsamında 9 Ocak 2019 tarihinde ilçemize ziyaret gerçekleştirdi. Ziyareti sırasında Vali MEMİŞ'e; İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bekir UZUN, İl Emniyet Müdürü Mehmet ASLAN, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İLBAŞ ve Valilik Özel Kalem Müdürü Suat DOĞAN eşlik ettiler.

İlk olarak Oltu Kaymakamlığını ziyaret eden Vali MEMİŞ’i ilçemiz kaymakamı Şenol TURAN ve kurum amirleri karşıladı. Devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Okay MEMİŞ, daha sonra Kaymakam Şenol TURAN, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bekir UZUN ve Ak Parti İlçe Başkanı A.Efdal GÜLCÜ ile birlikte, Oltu Belediye Başkanlığımızı ziyaret etti. Belediye Başkan Vekilimiz Ömer TOPRAK’tan belediye hizmetlerine ilişkin bilgi aldı. Belediye ziyaretinin ardından Tespihçiler İş Hanına uğrayan Vali MEMİŞ, esnafın sorunlarını, istek ve taleplerini dinledi.