Erzurum Milletvekilimiz Orhan DELİGÖZ' ün Ziyareti

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun, 98’inci yıldönümü münasebetiyle yapılan Kurtuluş Törenin ardından, Kaymakamlık Toplantı Merkezinde İlçemiz Kaymakamı Mehmet Gökhan ZENGİN, Belediye Başkanımız İbrahim ZİYREK, Tortum Belediye Başkanı Hasan ÇAKMAK, Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Efdal GÜLCÜ, Belediye Meclis Üyelerimiz, İlçemize Bağlı Mahalle Muhtarlarının katıldığı toplantıda, Ak Parti Erzurum Milletvekilimiz Sayın Orhan DELİGÖZ, İlçemize bağlı Mahalle Muhtarlarının sorunlarını dinledi.

Milletvekilimiz Sayın Orhan DELİGÖZ “Biz milletvekili olarak çok güçlü bir gruba sahibiz. Bu böyle bilinsin. Moralinizde bozulmasın. Her şey yolunda. Allah'ın izniyle daha çok güçleniyoruz. Hatta Güneydoğu Anadolu bölge halkı da bizim hükümetimizin yanındadır. Hep kardeştik kardeşte kalacağız. Omuz omuza siz bizlere güç verdikçe bu işin üstesinden geleceğiz. Altından kalkamayacağımız hiçbir şey yoktur. PKK'nın da son çırpınışlarıdır en kısa zamanda bu lanet olan işten kurtaracağız. Ondan sonrada kalkınamaya yönelik projelerimize bakacağız. Bölgemizi daha çabuk kalkındıracağız" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanımız Sayın İbrahim ZİYREK" İlçemizin kurtuluşuna gelen misafirlerimizi uğurladığım için geciktim kusura bakmayın. Bu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için Sayın Vekilime huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Büyükşehir programları kapsamında yapılanların haricinde, ilçe belediyesi olarak elimizden geleni gücümüz nispetinde yapmaya çalışıyorum. Sayın Muhtarlarım eminim ki gönlümüzün samimiyetine inanıyorsunuz. Bunlar imkan meselesidir bazı taleplerinizi yerine getiriyorum, bazılarını yerine getiremiyoruz onu da biliyorum onunda bilincindeyim ama inşallah gelişen günler içerisinde onları da yapacağım. Sayın Vekilime teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum. Herkese tekrardan hoş geldiniz diliyorum" dedi.

Toplantının ardından Proje Koordinasyon merkezini de ziyaret eden Deligöz’ü,  Oltu İlçe Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin ağırladı. Karşılıklı sohbet sonrasında İlçe Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, Milletvekili Deligöz’e Oltu Taşı ile ilgili hayata geçirilen projeleri anlatarak, Oltu’nun ve Oltu Taşının tanıtım kitabı ve CD’si  hediye etti.