HSYK Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Şaban KAZDAL'ın Belediyemizi Ziyareti

HSYK Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Şaban KAZDAL, Belediye Başkanımız Sayın İbrahim ZİYREK' i Makamında Ziyaret Etti. Ziyaretin ardından HSYK Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı KAZDAL, Oltu Kaymakamımız Mehmet Gökhan ZENGİN, Başsavcımız Gültekin BÜLBÜL, Oltu Adliyesi Savcı ve Hakimlerimiz, Belediye Başkan Yardımcılarımız Osman COŞKUN, Ömer TOPRAK ve Mali Hizmetler Müdürümüz Etem DOĞAN ile birlikte Belediyemizin Efkan ALA Kültür Evinde vermiş olduğu yemeğe geçildi. Daha sonra, Belediyeler Birliğinin düzenlemiş olduğu, toplantıya katılmak üzere Erzurum'a gelen Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK ve Tortum Belediye Başkanı Hasan ÇAKMAK katıldı.

Belediye Başkanımız Sayın İbrahim ZİYREK "Bugün Burada Bulunmaktan Dolayı Memnuniyetimi Belirtmek İstiyorum. Teşriflerinizden dolayı Teşekkür Ederim. Onure Oldum. Ayrıca Tevafuk etti, Keçirenören Belediye Başkanımız Sayın Mustafa AK'ında katıldığı yemeğin ne kadar bereketli ve yerinde olduğunu umuyorum ve hepinize hoş geldiniz sefalar getirdiniz " dedi.

HSYK Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Şaban KAZDAL " Dokuz yıllık büyük hasret ve özlem sonucunda bugün Oltu'da olmak nasip oldu. Biz buralarda çalıştık, bu güzel insanlara hizmet etmekten çok büyük onur ve mutluluk duydum.( 9 yıl önce Oltu Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimliği yapmıştır.)  Ben hep şunu söylerim, Çalıştığınız kurumda ister memur olun ister amir olun, bu milletin hizmetkarı olun. Sizler bu milletin hizmetkarı olduğunuz sürece sizlerin emrine amadeyiz.  Bu güzel karşılamadan dolayı Allah razı olsun, çok mutlu oldum." Şeklinde konuştu.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK " Türkiye Belediyeler Birliğinin programı kapsamında Erzurum'a geldik. Bu fırsat ile Oltu'ya ilk defa geldim. İsim olarak Oltu zaten marka bir konumda. Bu bölgenin ise en büyük ilçesi durumundadır. Milletin hizmetindeyiz, bu Millete hizmet en büyük görevdir. Bulunduğumuz makamlarda şaşırmadan hizmet etmek için kendimize sahip olalım. Oltu'nun Cağ Kebabını çok beğendim. Bu bölgeler, değerlendirilemeyen bölgelerdir. İnşallah ilerleyen zamanlarda Turuzim ve Tarih açısından değerlendirilir.  Bu güzel karşılamadan dolayı herkese teşekkür ediyorum." Şeklinde konuştu.