İÇİŞLERİ BAKANIMIZ SAYIN EFKAN ALA'NIN İLÇEMİZİ ZİYARETİ

İÇİŞLERİ BAKANIMIZ SAYIN EFKAN ALA'NIN  İLÇEMİZİ ZİYARETİ

İÇİŞLERİ BAKANIMIZ SAYIN EFKAN ALA ' NIN İLÇEMİZİ ZİYARETİ​

İçişleri Bakanımız Efkan Ala ilçemizde hemşehrileri ile buluştu. İncelemelerde bulunmak üzere 13-15 Temmuz tarihlerinde Erzurum’da bulunan İçişleri Bakanı Ala, dün Tortum ve Narman ilçelerini ziyaretinin ardından ilçemize geldi. Çevre Yolu Narman Kavşağı yakınlarında düzenlenen karşılama törenine İlçe Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, Belediye Başkanımız İbrahim Ziyrek, Ak Parti İlçe Başkanı Efdal Gülcü, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Uzun araç konvoyu eşliğinde ilçeye giriş yapan Ala ve beraberinde ki heyete Cağ Kebabı ikram edildi.

Yemek programının ardından İlçe Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Ala daha sonra Yeni Hükümet Binası inşaatını gezerek incelemelerde bulundu. Ak Parti İlçe merkezini ziyaret eden Bakan Ala daha sonra Belediye Binamıza  geldi.

Belediye Başkanımız İbrahim ZİYREK  ilçemize düzenlenen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti  ifade ederek başladığı konuşmasında; “ Sizlerin delaletinizle ve gayretlerinizle ilçemize yüzyılın diyebileceğimiz projelerimiz devam ediyor. Bu hizmetler zaman ister. Bu hizmetlerin büyükşehire bakan yönü ile hizmetler devam ediyor. İhtimal ki kısa bir süre sonra sizlerin delaletlerinizle müşterek çalışmalarla ilçemiz ayrı bir ivme ve güzellik kazanacaktır  bu yönüyle sizlere teşekkür ediyorum tekrar hoş geldiniz diliyor saygılar sunuyorum” dedi.

Bakan Ala burada yaptığı açıklamada; “ Teşekkür ediyorum Sayın Başkanım ev sahipliğinize, Seçimlerin ardından oturup bir hedef belirlemiştik. Olmayacak işlerin peşinden koşup, zaman harcamak yerine, gerçekten olabilecek projeler bazında harekete geçelim dedik. O zaman siz ilçenin eğitim üssü olmasını istemiştiniz. Bu projeler kapsamında Allah’a şükür, alt yapısıyla, kamu binalarıyla, yoluyla ve birçok hususta işler yapıldı. Oltu derecelere girecek şekilde yol aldı ve bu istikrarlı kalkınmayı destekledi. Hem siyasi istikrarı destekledi, doğru adamları destekledi. Bunun karşısında kendisine laf değil hizmet geldi, şikâyet değil çözüm geldi. Bu bakımdan kazanımları başka kardeşlerimize de örnek olabilecek düzeyde olduğunu belirtmek istiyorum. Burası bizim ana ocağımız, baba ocağımız her türlü imkânı sunmak bizim vazifemiz. Onların ihtiyaçları bizim yol göstericimiz olacaktır” dedi.

Bakan Ala ve beraberinde ki heyet belediye ziyaretinin ardından esnaf gezisi düzenledi. Esnafların yoğun ilgisi ile karşı karşıya kalan Bakan Ala, esnaflarla tek tek tokalaşarak, hayırlı işler dileğinde bulundu.