İLÇEMİZ KAYMAKAMINA VEDA YEMEĞİ

Oltu İlçe Belediye Başkanlığımız  tarafından İçişleri Bakanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Şube Müdürlüğüne atanan İlçe Kaymakamı Mehmet Gökhan ZENGİN onuruna veda yemeği düzenlendi. Oltu Öğretmenevi'nde düzenlenen veda yemeğine Kurum amirleri, mahalle muhtarları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, kaymakamlık ve belediyemiz çalışanları ve çok sayıda esnaf katıldı. Hep birlikte yenilen yemeğin ardından;

İlçe Belediye Başkanımız İbrahim Ziyrek bir konuşma yaptı. Başkan Ziyrek konuşmasında; "Kısa süre içerisinde Sayın kaymakamımızla birbirimize kaynaştık birbirimizi sevdik ilçe halkı da çok sevdi kendisini. Güzel hizmetlere de hep beraber imzamızı attık. Sizi methetmede hiç bir riya yok, iç dünyamızda çok samimiyiz ve bundan zerre kadar şüpheniz olmasın. Bu belki beklenmeyen bir tayindir. Vatan sizden hizmet bekliyor, gidişinize tabii ki üzülüyoruz. Yolunuz açık olsun" ifadelerini kullandı.

Başkan Ziyrek'in konuşmasının ardından ilçemizde iki buçuk yıl görev yapan İlçe Kaymakamı Zengin, salonda bulunanlara bir veda konuşması yaptı. Kaymakam Zengin veda konuşmasında; "Biz kamu görevlileri bugün buradayız, yarın başka yerlerde görev yapacağız. Oltu bizim gönlümüzün en müstesna yerinde kalmaya devam edecek. Sizinle Oltulu bir kardeşiniz olarak nereye gidersek gidelim beraber olacağız. Bundan sonra da Oltu hak ettiği hizmetleri almaya devam edecek. Bizim üzerimize düşen ne varsa elimizden geldiğince takip edeceğiz. Oltu'da görev yaptığım süre içerisinde en başta belediye başkanımız olmak üzere kamu kurum ve kuruluş yöneticilerine, muhtarlarımıza STK yöneticilerimize siyasi partilere hizmetlere sunmuş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. İyi niyetle yapılan işlerin sonunda hayır olduğunu gördük. Biz sizlerden iyilik gördük samimiyet gördük. İnşallah bundan sonra sizlerin yanında olmaya devam edeceğim. Açık yüreklilikle söylüyorum artık Ankara'da bir kardeşiniz var. Hepiniz Hakkınızı helal edin" dedi. Kaymakam Zengin'in helallik istemesine salonda bulunanların 'Helal Olsun' cevabı ile duygulu anlar yaşandı.

Programın sonunda İlçe Belediye Başkanımız İbrahim Ziyrek Kaymakam Zengin'e hizmetleri anısına bir plaket takdim etti. Başkan Ziyrek ve Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri Kaymakam Zengin'e Oltu'yu unutmaması temennisinde bulunarak Oltu taşı hediye etti. Programın sonunda Kaymakam Zengin, veda yemeğine katılanlarla tek tek tokalaşarak vedalaştı.