İLÇEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 100. YIL ANISINA DÜZENLEMİŞ OLDUĞUMUZ FENER ALAYI

İlçemizin düşman işgalinin kurtuluşunun 100. yıldönümünde yaklaşık iki bin kişi ile fener alayı yürüyüşü yapıldı.

Oltu'nun düşman işgalinin kurtuluşunun 100. yıldönümü etkinlikleri kapsamında meşaleli yürüyüş düzenlendi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndan başlayan yürüyüş şehir turunun ardından aynı yerde sona erdi. Yağışlı havaya rağmen Oltulular yürüyüşe rağbet gösterdi.

Meşaleli yürüyüş 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda Saygı Duruşu İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından sona erdi.

Yürüyüşe İlçe kaymakamı Şenol tura, İlçe Belediye Başkanımız İbrahim Ziyrek, Sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.