KOCAELİ ERZURUM TANITIM GÜNLERİNDE OLTU BELEDİYESİ OLARAK KATILIM SAĞLADIK

1-5 Şubat tarihleri arasında Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen Erzurum Tanıtım Günlerinde Oltu Belediyesi olarak katılım sağladık.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Erzurumlular Derneği’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği.
Erzurum Tanıtım Günleri’nin açılışı için Uluslararası Fuar Merkezi’nde yapıldı. Programına Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Oltu Belediye Başkanımız İbrahim ZİYREK, Belediye Başkan Yardımcımız Osman COŞKUN, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Ali Yeşildal ve Doğan Erol, İl Müftüsü Yusuf Doğan, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, Kocaeli Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, dernek temsilcileri ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.