MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

Yerel buluşmalar kapsamında Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile İlçe Belediye Başkanlığımız tarafından 25 Mart Gençlik Parkı İçerisinde bulunan Kaymakamlık Toplantı Salonunda, İlçemize Bağlı Mahalle Muhtarlarının katıldığı toplantı yapıldı.

Toplantı öncesi İlçe Belediye Başkanlığımızın yapmış olduğu hizmetlerin sunumu gerçekleştirildi. Sunum sonrası Belediye Başkanımız İbrahim ZİYREK yaptığı konuşmada; " Davetimize icabet ettiğiniz ve bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Hoş Geldiniz. Az önce sunumda da izlediğiniz gibi yapmış olduğumuz hizmetler ortadadır. Bütçe imkanlarımız dahilinde Mahallelerimize hizmetlerimiz devam etmektedir."

Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığınca Muhtarlara dağıtılan talep listelerinin toplanması ile sırası ile Mahalle Muhtarlarının talepleri okunarak, konusu gereği ilgili birimlerce notlar alındı. Programda olanların ihalesi yapılan taleplerin yıl içerisinde yapılacağı, diğer taleplerin ise önümüzdeki yıl içerisinde ihale edilerek yapılacağı belirtildi.

Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet SEKMEN, Belediye Başkanımız İbrahim ZİYREK, Belediye Başkan Yardımcımız Ömer TOPRAK, Ak Parti Oltu İlçe Başkan Vekili Celal Çelebi Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer AYNALI, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Durak BULUT, Eski Genel Müdür Yardımcısı Elimdar AYDEMİR ve Mahalle Muhtarlarımız ile diğer görevliler katıldı.

Toplantı sonrası Belediyemizce verilen yemeğin ardından program sona erdi.