OLAĞAN ÇOKAB TOPLANTISI BİRLİĞE ÜYE BELEDİYE BAŞKANLARI VE MECLİS ÜYELERİNİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ ÖNEMLİ KARARLAR ALINDI

ÇOKAB yani Çoruh Havzası Kalkınma Birliği' nin olağan toplantısı için Üye Belediyelerin Başkanları ve Meclis Üyeleri bir araya geldiler. Birlik Üyeleri, kuruluşundan beri önceliklerini Katı Atık Projesine verdiklerini ifade ettiler. Ancak gelişen süreçte Havzamızın kalkınması için Koyunculuk Projesine odaklanma konusunda mutabık kaldılar. Bu amaçla Birlik Encümeni Üyesi Başkanlarımız Ekonomi Bakanlığı Ankara' ya ziyaret edecekleri kararlaştırıldı.