YURT-KUR OLTU MÜDÜRLÜĞÜNDEN BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET

Yurt-Kur Yönetimi ve Öğrencileri Belediye Başkanımız Sayın  İbrahim Ziyrek’i Makamında Ziyaret Etti. Yurt-Kur Oltu Şubesi Müdiresi Hatice Özulus ve Öğrenciler, Başkanımızın, Öğrencilerin Sosyal Etkinliklerine Sağladığı Katkılardan Dolayı Teşekkür Ziyaretinde Bulundular. Başkanlık  Makamına Çiçeklerle Gelen Öğrenciler 11-12 Mart Tarihlerinde Alvarlı Efe Hazretleri Ziyareti ve Erzurum Gezisi için İlçe Belediyesinin Sağladığı İmkanlardan Dolayı Duyulan Memnuniyet Dile Getirildi. Belediye Başkanımız" İbrahim Ziyrek Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti Dile Getirerek, Kendi Öğrencilik Yıllarında Yaşadığı Zorlukları Öğrencilere Anlattı. Öğrencilerin İsteklerine Empati Yaparak Cevap Verdiğini, İmkanlar Dahilinde Öğrencilerin Bütün İsteklerine Kayıtsız Kalmayacaklarını İfade etti." Yurt-Kur Oltu Şubesi Müdiresi Hatice Özulus ise, "Belediye Başkanımıza Öğrencilerin Faaliyetlerine Vermiş Olduğu Maddi ve Manevi Desteklerden Dolayı Teşekkür Ederek, Erzurum genelinde Oltu Belediye Belediye Başkanımız İbrahim Ziyrek’in Bu Konuda Tek olduğunu dile getirdi." Ziyaretçiler Belediye Başkanımızın Odasından ayrıldıktan Sonra Belediye Başkan Yardımcımız Ömer Toprak’ı da ziyaret etti.