19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMALARI VE BAŞKANIMIZ SN. İBRAHİM ZİYREK'İN MESAJI

''Bu sene ilçemizde ikincisini kutladığımız Muhtarlara verilen bu gün için öncelikle Başkomutanımız Sn. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Muhtarlar siyasetin nüvesidir. Dolayısı ile mahalli ve mülki idarenin elidir, koludur. Bizler o gözle bakıyoruz ve tekrardan Muhtarlarımızın Günlerini Kutluyorum''
İbrahim ZİYREK
Oltu Belediye Başkanı

2015/11 sayılı Başbakanlık Genelgesi ile her yıl 19 Ekim tarihinde kutlanmaya başlanan Muhtarlar Günü'nün ikincisi İlçemizde kutlandı.Başta Belediye Başkanımız Sn. İbrahim ZİYREK olmak üzere İlçemiz Kaymakam Refiki Sn. Tufan B. GİLAN, Garnizon Komutanı Sn. Yarbay Erdal ŞAHİN, Kamu Kurum Amirleri, Muhtarlar, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ve Oltu Muhtarlar Derneği'nin çelenginin konulmasıyla başlayan tören, Muhtarlar Derneği Başkanı Sn. Nuh BEKTAŞ'ın günün anlam ve öneminin belirten konuşmasını yapmasının ardından son buldu.