94. DÜZENLENEN UZUNDERE KARAKUCAK GÜREŞLERİNE KATILIP DERECE ALAN GÜREŞÇİLERİMİZ BAŞKANIMIZ İBRAHİM ZİYREK TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ

29. Ekim Cumriyet Bayramı akabinde bu sene 94. sü düzenlenen Uzundere Karakucak Güreşlerine İlçemizi temsilen katılan Erturan AY'ın Antrenörlüğünde Enes SAĞLAM, Köksal MUŞLU, Kasım ÖZCAN ve Ertuğrul ÇELİK farklı katagorilerde iki 1.'lik bir 2.'lik ve bir 3.'lük ile dereceler alarak İlçemizi onurlandırmıştır. Bu başarılarından dolayı Başkanımız Sn. İbrahim ZİYREK tek tek Antrenörümüz ve gençler ile sohbet ederek teşekkürlerini sundular ve başarılarının devamını dilediler. Belediyemiz adına ödüllerini takdim ettiler.