BELEDİYE BAŞKANIMIZIN YENİ YIL MESAJI

İlçe Belediye Başkanımız Sayın İbrahim ZİYREK, mesajında; “Bir yeni yıla daha Oltu İlçemiz olarak huzur ve güven ortamı içinde girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Memleketimizde huzur ve güvene katkı yapan başta Sayın İlçe Kaymakamımıza ve tüm yöneticilerimize, güvenlik kuvvetlerimize, halkımıza, hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

Bu vesile ile Ülkemizdeki huzur ve istikrarın kardeşlik atmosferinin egemen olacağı inancıyla, Ülkemizin etrafında seyreden büyük çatışmaların, oyunların, mağduriyet ve mazlumiyetlerin son bulmasını, başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere kamu çalışanlarının, yerel yöneticilerin, hemşerilerimizin, halkımızın, milletimizin sağlık ve huzurla bir yeni yıl ve yıllar geçirmelerini Cenab-ı Haktan diliyorum.”