BELEDİYEMİZ TARAFINDAN DESTEKLENEN KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI İLE KURSİYERLER SERTİFİKALARINA KAVUŞTU

Belediyemiz tarafından desteklenen Oltu Belediye Başkanlığı ve Oltu Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Programı neticesinde girişimci adayları sertifikalarını almaya hak kazandılar. Düzenlenen tören sonrasında Başkanımız Sn. İbrahim ZİYREK girişimci adaylarına sertifikalarını verdiler. Başkan Yardımcılarımızdan Sn.Osman COŞKUN' da girişimci adaylarını tebrik ederek başarılarının devamını temenni ettiler.

Haziran ayı içerisinde 30’ar kişilik 3 grup olmak üzere düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi programı çerçevesinde toplamda 88 kursiyer sertifikalarına kavuştu.Oltu Ticaret ve Sanayi Odası Sekreteri Güngör DURGUN  belirli aralıklarla oda bünyesinde bu tür kurslar düzenlediklerini belirtti.