GÜNLÜCE MAHALLESİ KÖY ŞENLİĞİ

İlçemizin Günlüce Mahallesi Cermek Yaylasında, Mahalle sakinlerinden Sait GÜR' ün organize ettiği, İlçemiz dışında oturan Mahalle sakinlerinin de katılımlarıyla Günlüce Mahallesi Köy Şenliğine Belediye Başkanımız Sayın  İbrahim ZİYREK, Belediye Başkan Yardımcımız Osman COŞKUN ile birlikte katılım sağladı. Programda emeği geçen herkese teşekkür eden, Başkanımız bu tür organizasyonların birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğini vurguladı. Uzaktan yakından katılım sağlayan herkese hoş geldiniz dileyerek iyi eğlenceler temennisinde bulundu.

Organizeyi yapan Sait GÜR yaptığı konuşmada ise" Oltu Belediye Başkanımıza ve Başkan yardımcımıza katılımlarından ve bizlere her türlü desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum sağolsun ve  varolsunlar şeklinde konuştu.