İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı Çoşkuyla Kutlandı

İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yılı kutlamaları 30 Ağustos 2018 Perşembe günü Hükümet Konağı bahçesinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı. Çelenk Sunma Törenine, Belediye Başkanımız İbrahim ZİYREK,  İlçe Kaymakamı Şenol TURAN, Garnizon Komutanı, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve temsilcileri, Kurum Amirleri ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Törende, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına saygı duruşu yapıldı. Ardından Bayrağımızın göndere çekilmesi ile birlikte İstiklal Marşı'mız okundu ve günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni, şiirlerin okunması, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüllerinin verilmesi, folklor gösterilerinin sergilenmesi, askeri birliklerin ve okulların resmi geçit yürüyüşlerini tamamlamasının ardından son buldu.