MHP ERZURUM MİLLETVEKİLİ PROF. DR. SN. KAMİL AYDIN İLÇEMİZE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDULAR BAŞKANIMIZ SN. İBRAHİM ZİYREK'İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

MHP ERZURUM MİLLETVEKİLİ PROF. DR. SN. KAMİL AYDIN İLÇEMİZE GEÇMİŞ OLSUN  ZİYARETİNDE BULUNDULAR BAŞKANIMIZ SN. İBRAHİM ZİYREK'İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

MHP Erzurum Milletvekili Prof Dr. Sn.Kamil AYDIN Belediyemize nezaket ziyaretinde bulundular. İlçemiz Yukarı Çamlı mahallesinde çıkan orman yangını hakkında bilgi aldılar geçmiş olsun dileklerini ilettiler.Başkanımız Sn. İbrahim ZİYREK'i makamında ziyaret ederek meclis çalışmaları ile ilgili bilgiler aktardılar. Güzel bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretin ana başlıkları  Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisinin el ele vererek fikir birlikli çalışmalar yapmalarıydı. İç Tüzük gibi farklı farklı konularda  AKP ve MHP'nin birlikte hareket etmelerinden dolayı Başkanımız Sn İbrahim ZİYREK MHP Erzurum Milletvekili Prof Dr. Sn Kamil AYDIN'a teşekkürlerini iletti.