SEKMEN Başkan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

25 Mart Gençlik Parkında Bulunan Kaymakamlık Toplum Merkezinde Bugün Saat 14.00' da Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet SEKMEN İlçemiz Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi. Toplantıya Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet SEKMEN, İlçe Belediye Başkanımız İbrahim ZİYREK, Ak Parti İlçe Başkanı Efdal GÜLCÜ, Belediye Başkan Yardımıcı Ömer TOPRAK, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler, Fen İşleri ve Eski Birimlerine ait personeller ile ilçemize bağlı mahalle muhtarları katıldı.

Belediye Başkanımız Sayın İbrahim ZİYREK" Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın Muhtarlar İle Bir Araya Gelmesini İstemesi Münasebetiyle Bir Araya Gelmiş Bulunmaktayız. Zaman zaman programlar dahilinde bir araya gelip sorunları ele alıyoruz. Sizlerin huzurunda kendisine hoş geldiniz sefalar getirdiniz diliyorum."Dedi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet SEKMEN"

Çok kıymetli İlçe Belediye ilçe Başkanımız, Kıymetli İlçe  Başkanımız Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerimiz , Daire Başkanı Danışmanlarımız, Mesai Arkadaşlarım ve Değerli  Muhtarlarımız Sizleri Hürmetle Muhabbetle Sevgi ile Saygı İle Selamlıyorum

Bugün burada siz kıymetli Muhtarlarımızla Oltumuzun sorunlarını  görüşereceğiz bir arada önce sorumlu arkadaşlarımız yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında bilgi verecek.

Daha sonra sizlere birer forum verilerek isteklerinizi taleplerinizi yazmanızı isteyeceğiz toplantı sonunda taleplerinizi okuyacağım , okumadan da gitmeyeceğim. ." Şeklinde konuştu.

Program Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri  Dairesi Başkanlığı, Etüt Projesi Dairesi Başkanlığı, Eski Genel Müdürlüğü Birimlerine ait yetkililer sıra ile 2015 Yılında yapılan ve yapımı devam eden, 2016 yılında yapılacak olan hizmetler hakkında bilgi verildi. Her birim kendi alanı ile ilgili çalışmalarını anlatırken, Büyük Şehir Belediye Başkanımız SEKMEN ise, her konu ile ilgili Muhtarlarının eksiklerini dinleyerek tek tek not aldı. Aksayan işler hakkında talimatlarda bulunarak "Bütün Birimlerin Dikkatine, Oltu İlçemiz bizim için çok önemlidir. Bütün yapılacak işlerden bilgi olacak ve bu yıl içerisinde bitecek" şeklinde konuştu.

Toplantının yapıldığı 25 Mart Gençlik Parkı İçerisinde bulunan Kaymakamlık Toplum Merkezinden ayrılarak Belediyemiz Meclis Toplantı Salonunda Programda Muhtarlar tarafından doldurulan formlar okunarak ilgi birimlerce ve Belediyemiz Birimlerince not alındı.