SEKMEN Başkandan Belediye Başkanımıza Plaket

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet SEKMEN Cumadan önce İlçemiz ve Mahallelerinde yapılan hizmetleri gezerek bilgi aldı.

Cuma namazı akabinde ise Belediyemiz Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet SEKMEN, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer AYNALI, Belediye Başkanımız İbrahim ZİYREK, Belediye Başkan Yardımcımız Ömer TOPRAK, Belediyemiz Meclis Üyelerinden Tahsin DEMİR , Ömer SOYLU.  Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Bedri ÖZDEMİR, Eski Genel Müdür Yardımcısı Elimdar AYDEMİR ile diğer birimlerde bulunan yetkilileri katıldı.

İlçemiz ve Mahallelerinde yapılan, yapımı devam eden hizmetlerle ilgili tek tek bilgi alarak not aldı. 2016 yılı ve devam eden yıllar içerisinde yapılacak hizmetlerin bütçe imkankları doğrultusunda aksatılmadan yürütülmesini istedi. Oltu Belediye Başkanımız Sayın İbrahim ZİYREK' e ise başta misafirperverliği olmak üzere yapmış olduğu hizmet ve desteklerinden dolayı Erzurum Büyükşehir Belediyesi Amblemini taşıyan Çini Plaketi takdim etti.

Belediye Başkanımız İbrahim ZİYREK "Büyükşehir Belediye Başkanımızın yapmış olduğunu hizmetlerden ve bu güzel jestinden dolayı teşekkür ediyorum dedi."